Vesti

22/11/2021

THERAPY AIR® ION

Poštovani kupci,

Od 22.11.-15.12.2021. možete poručiti prečišćivač Zepter THERAPY AIR® ION  po akcijskoj ceni od 81.990 din.

Filtere( zamenske ako već imate prečušćivač) takođe možete naručiti po ceni od 11.000din.

Aparat je izložen u našoj maloprodaji Tehnoring Durmitorska 4 , gde možete pogledati  i dobiti sve potrebne informacije o proizvodu.

Therapy Air® iOn je proglašen za najbolji prečišćivač vazduha 2016, 2019, 2020 i 2021. godine, po oceni nezavisnih nemačkih eksperata. Aprila 2020. godine, prestižna nemačka laboratorija GUI Lab izdala je sertifikat kojim potvrđuje da ovaj aparat eliminiše iz vazduha i virus SARS-CoV-2.

Therapy Air®iOn je sofisticiran i veoma efikasan sistem za prečišćavanje i jonizaciju vazduha koji uklanja 99,9% čestica iz vazduha. Ovaj izvanredni prečišćivač vazduha, koji eliminiše 99,9% virusa, bakterija i toksičnih materija, neophodan je u svim zatvorenim prostorima i svakako je najbolja zdrava investicija - kako za privatne kuće i stanove, tako i za kancelarije, škole, vrtiće, sportske i rekreativne centre, ugostiteljske objekte i sva druga mesta u kojima ljudi borave i rade.

Najnovija istraživanja dovode zagađen vazduh u vezu sa većom stopom smrtnosti od koronavirusa. U oblastima sa većim stepenom zagađenosti vazduha, verovatnoća da stanovnici obole i umru usled infekcije koronavirusom veća je nego u oblastima sa čistijim vazduhom.

U vremenima kad je kvalitet vazduha koji udišemo važniji nego ikad, s obzirom na ogroman broj opasnih čestica koje se prenose vazduhom. Therapy Air®iOn prečišćivač vazduha je mudar i apsolutno opravdan i isplativ izbor!

 

Vaš Tehnoring 

Tax-free
MALOPRODAJNI OBJEKTI

Developed by Codeion

Copyright © 2016 Tehnoring. Sva prava zadržana.
Uslovi korišćenja | Politika privatnosti